Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Yüreğir’de coşkulu delege seçimi

Yüreğir’de coşkulu delege seçimi

Yüreğir’de coşkulu delege seçimi

AK Parti Yüregir Ilçe kongre süreci delege seçimleriyle basladi. Sölen havasinda geçen delege seçimlerinde davullar çalindi, halaylar çekildi. Yüregir Belediyesi Kültür merkezinde yapilan delege seçimlerine partililer yogun ilgi gösterdi. Salonu tika basa dolduran partililer, Yasar Turan ve yönetimini uzun süre ayakta alkisladi.

 

Seçimlere AK Parti Adana Il Koordinatörü Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Adana Il Baskani Mehmet Ay, Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan, Il Kadinlar kollari Baskani Sevil Can, Il Gençlik Kollari Baskani Furkan Bozkurt, Ilçe Kadin Kollari ve yönetimi Gençlik Kollari ve yönetimi, Meclis Üyeleri ve partililerin katildigi delege seçimleri görülmeye degerdi.

 

“Salonu tika basa dolduran siz kiymetli partililerimizle gurur duyuyorum “diyen AK parti Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan, “Ak Parti ailemizi büyütecek saflarimizi hem genis hem de daha siklastiracagiz. Kimseler saf disi kalmayacak, ahde vefa asla unutulmayacak. Bu gün 400 delegemizi seçiyoruz. Seçilen delegelerdaha sonra ilçemizde Baskani seçecek ve partimizi 2023 hedeflerine tasiyacak dava arkadaslarimizdir” dedi.

 

Büyük bir sölen havasi içinde delege seçimlerini gerçeklestirdiklerini ifade eden Ak Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay , katilan herkese tesekkür etti. Baskan Ay 'Teskilat mensuplarimizin yogun katilimlari ile delege seçimlerimizi gerçeklestiriyoruz. Yüregir Ilçe baskanimiz ve teskilatimizi basarili çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum. Biz bu gün burada bir prosedürü gerçeklestirmiyoruz, mazlumlarin hakkini gözeten, vatansever, Hakki ve hakkaniyeti bilen Ak Kadrolari seçiyoruz. Sizlerin gözlerindeki pirilti bizleri mutlu ediyor, çalisma azmimizi yükseltiyor” seklinde konustu.


Adana Il Koordinatörü Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdogan liderliginde Türk siyasi tarihine damgasini vuran bir parti oldugunu hatirlatti. Özkan ' Delege seçimlerimizdeki cosku ve teveccüh bunun göstergesidir. Kongre süreci kapsaminda büyük bir sölen havasi içinde delege seçimlerini gerçeklestiriyoruz. Yüregir’deki cosku gerçekten alkislanacak cinsten. Bu vesile ile Ilçe Baskanimiz ve Yönetimini kutluyorum. Delege seçimlerimizin ve 7. Olagan Kongre sürecimizin partimize, ilçelerimize ve hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum' diye konustu.



  • Pazar 32.4 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 21 ° Orta kuvvetli yağmurlu